Wie ben ik?

De persoon achter Trust VA is Martina Groeneveld, woonachtig in Limburg. Mijn achtergrond is heel divers. Door de jaren heen ben ik in verschillende branches werkzaam geweest, uiteenlopend van zakelijke dienstverlening tot de GGZ. Hierdoor heb ik een breed scala aan kennis opgedaan op administratief en secretarieel gebied.

Mijn interesse in het VA-vak is in 2014 opgewekt door Petra Fehring die onder meer de Academie voor Virtueel Professionals heeft opgericht. Tevens merkte ik (ook in mijn directe omgeving) dat er steeds meer psychologen een eigen bedrijf gingen starten. Ik zag hier wel een geweldige uitdaging liggen en inmiddels was ik er ook wel aan toe om mij weer verder te ontwikkelen. Het ondernemerschap wel te verstaan! Bij de Academie voor Virtueel Professionals heb ik daarom het programma ‘Binnen 10 weken een lopend VA Bedrijf’ met veel plezier gevolgd.

Jouw passie is mijn drijfveer!

Omdat mijn hart ligt in het administratief en secretarieel ondersteunen van Psychologenpraktijken, heb ik mij hier dan ook verder in gespecialiseerd. Ik word er blij van om een steentje bij te kunnen dragen in deze bijzondere branche. Daarom wil ik graag andere ondernemers, op een betrouwbare en toegewijde wijze, assisteren en ontzorgen! Door op deze manier samen te werken kan iédereen doen waar hij goed in is en blij van wordt!

Jouw passie is mijn drijfveer